Manitou MLT840 telehandler

Siku 3067

New product
EAN Code: 4006874030675

Product's 360 View
0%
  rating Read the review
  Average rating: 10/10 - Number of reviews: 1

  € 21,74

  -25%

  € 28,99

  Add to wishlist

  More info

  The telehandler MLT 840 is Manitou’s latest model and a true big player on the farm. The original machine, which is very large, also provides an impressive SIKU figure. The flexible loading arm with a capacity scoop can be telescoped in order to also load bulk material onto larger trailers. Its all-wheel steering provides the model unrivalled manoeuvrability. This model is additionally equipped with a trailer coupling.

  Data sheet

  Scale 1:32
  Release year 2017
  Brand Manitou
  Category Agriculture
  Farmer category Tractors
  Model consists of Metal with plastic parts, rubber tires

  Reviews

  Reviews


  Click here to leave a review


  rating Jammer !
  François v. on 08/27/2017 Onze kleinzoon heeft landbouw spullen schaal 1:32 van Siku. Nu heb ik laatst een hele boerderij voor hem gemaakt met pallets en aardappelkisten e.d.. Nu waren we op zoek naar een manitou verreiker maar die hebben alleen maar een bak. Is het niet mogelijk om bij die verreiker een vork in de set te doen waarmee hij ook de pallets en zo op kan pakken. Wel heel mooi natuurgetrouw spul trouwens. Groet, Francois
  Answer: Ai, de bak is er zeer zeker af te halen, zie de foto's van het model. Het is wat priegelwerk, ik heb het zelf inderdaad ook eest even getest.
  Siku heeft namelijk sinds 2012 alles met voorlader voorzien met verwisselbare werktuigen. Ik hoop dat het wel lukt om het er af te krijgen. Eerst de onderkant losklikken en dan is het er zo af te halen.
  Groet, Marcel


  Write a review

  Manitou MLT840 telehandler

  Manitou MLT840 telehandler