Online sinds 2004. GRATIS verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf € 50,-

De korting wordt na gratis registratie weergegeven in uw winkelmand, klik voor registratie rechtsboven op de knop 'inloggen'.

Klanten vertellen over ToyCarDealer.com

Overzicht
positive 100% (17 reviews)
Gemiddelde waardering: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews: 17 negative 0% (0 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(16) (1)
(0) (0)
(0) (0)

Klik hier om je eigen review te schrijven


fijne shop
rating
fijne en overzichtelijke webwinkel
LHA B.11/11/2018
Toy Car Dealer
rating
De web winkel voor SIKU. Zeer tevreden. Tot de volgende bestelling.
Jos s.08/11/2018
einer von den besten Siku-Online-shop, die es gibt
rating
Vielen Dank, dass es Euch gibt! Vielen Dank Auch für die Datenbank, und die Mühen, die damit verbunden sind! Einfach weitermachen Jungs!
Maximilien C.08/06/2018
Tot nu toe top!
rating
Zeer redelijke prijzen en verzendkosten. Ik kijk hier regelmatig of ik wat kan vinden. Toppie!
Paul P.03/02/2018
Toy Car Dealer
rating
goed verpakt, netjes en snel verstuurd
Frank v.24/01/2018
Uitermate tevreden
rating
Heb meerdere malen een bestelling geplaatst en deze worden snel in behandeling genomen en verzonden. Vanwege een leverprobleem van de fabrikant keurig een email ontvangen met leveropties en toen het product voorradig was is het meteen verzonden. Daarnaast via facebook meer foto's gevraagd van Siku 1501 en deze werden mij snel toegezonden. Super service, erg klantvriendelijk. Verder is het een erg leuke en veelzijdige website met een uitgebreide webshop en een grote verzameling van oude en nieuwe modellen. Het is een uitstekende website voor Siku liefhebbers!
Sander B.09/08/2017
overzichtelijk
rating
duidelijk en goede service ,een aanrader
Dik S.02/05/2017
spiegels
rating
ik bestelde 10 spiegels voor mijn siku vrachtwagens,ik kreeg spiegels waar geen spiegeltje inzat, na een mailtje gestuurd te hebben krijg ik alsnog de goede opgestuurd,wat een geweldige service mijn volgende aankoop is zeker bij dit bedrijf ik raad het iedere verzamelaar aan
Dik S.02/05/2017
Aankoop van ambulance modellen
rating
Super !! Prachtig materiaal, gemakkelijke site, snelle bestelling, snelle levering en zeer goed verpakt !!
Annemie V.18/01/2017
shop
rating
heel goede en snelle afhandeling jammer dat niet alles op voorraad is
Simon V.15/01/2017
Compleet overzicht
rating
Alles wat een Siku-gek nodig heeft.
Prima service en snelle levering, volgende keer weer
Jeroen B.09/01/2017
hartelijk bedankt
rating
gewoon top , de siku collectie is van hoog naar laag , van links naar rechts te bekijken en aan te vullen.
namens ons gehele gezin BEDANKT !!!!!!!
willy m.09/01/2017
Super goede klantenservice
rating
Supersnelle levering altijd netjes een zeer klantvriendelijk
Roelf V.06/01/2017
Shop
rating
Prima, snel en probleemloos
Jacob K.30/12/2016
Goede levering
rating
Het was een keurige snelle levering wat wel een tegenvaller was wat ik kocht was iets duurder dan 50 euro maar geen gratis verzendkosten dat was tegenvaller.
Roelf V.29/12/2016
Perfect.
rating
Eigenlijk moeilijk een slecht woord te vinden over Toy Car Dealer... Dan houden we het maar bij het positieve :
-Overzichtelijke site.
-Makkelijk in gebruik.
-Eenvoudig te bestellen.
-Perfecte service, levering en kwaliteitsmateriaal...
Kortom : Perfect !
Bedankt Toy Car Dealer voor alle opgestuurde pakjes !

Guy.
Mirjam F.19/12/2016
duidelijk en overzichtelijk
rating
ga zo door super!
Ton K.19/12/2016
ToyCarDealer.com - Gemiddelde waardering: 9.9/10 - Aantal reviews: 17