Online sinds 2004. GRATIS verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf € 50,-

De korting wordt na gratis registratie weergegeven in uw winkelmand, klik voor registratie rechtsboven op de knop 'inloggen'.

Klanten vertellen over ToyCarDealer.com

Overzicht
positive 100% (23 reviews)
Gemiddelde waardering: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews: 23 negative 0% (0 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(21) (2)
(0) (0)
(0) (0)

Klik hier om je eigen review te schrijven


Heel tevreden
rating
Eerste keer dat ik hier modelletjes besteld heb en dit is heel vlot verlopen snelle levering en ook zeer netjes verpakt. Is voor herhaling vatbaar ????
Peter D.21/06/2019
Alles naar wens
rating
Wederom correct afgehandeld. Wat mij vooral positief stemt zijn de lage verzendkosten en daarbij ook nog lage prijzen.
Paul P.30/04/2019
Goede service, snelle levering!
rating
Erg fijne webshop met een goede service en een snelle levering. Ik haal hier al mijn Siku’s vandaan. Erg aardig dat jullie de a4 catalogus hebben meegeleverd! Tot snel
Sander B.06/03/2019
Uitstekende service
rating
Snelle levering, goede ervaringen in het verleden zorgen er voor dat we hier blijven kopen.
P.J. v.16/02/2019
sikushop
rating
prima
jan n.28/01/2019
Snelle levering
rating
Tevreden klant
JC P.22/01/2019
Uitstekende levering en service
rating
Pakket was snel geleverd. Daarnaast reageert toycardealer heel snel op vragen. Een auto was per ongeluk verkeerd geleverd maar deze wordt zonder problemen nageleverd. Daarnaast was er een auto defect en ook deze wordt zonder problemen ongeruild. Dit is service waar veel andere winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt toycardealer! Het is altijd fijn om bij jullie te shoppen als SIKU-fan
Sander B.26/12/2018
fijne shop
rating
fijne en overzichtelijke webwinkel
LHA B.11/11/2018
Toy Car Dealer
rating
De web winkel voor SIKU. Zeer tevreden. Tot de volgende bestelling.
Jos s.08/11/2018
Tot nu toe top!
rating
Zeer redelijke prijzen en verzendkosten. Ik kijk hier regelmatig of ik wat kan vinden. Toppie!
Paul P.03/02/2018
Toy Car Dealer
rating
goed verpakt, netjes en snel verstuurd
Frank v.24/01/2018
Uitermate tevreden
rating
Heb meerdere malen een bestelling geplaatst en deze worden snel in behandeling genomen en verzonden. Vanwege een leverprobleem van de fabrikant keurig een email ontvangen met leveropties en toen het product voorradig was is het meteen verzonden. Daarnaast via facebook meer foto's gevraagd van Siku 1501 en deze werden mij snel toegezonden. Super service, erg klantvriendelijk. Verder is het een erg leuke en veelzijdige website met een uitgebreide webshop en een grote verzameling van oude en nieuwe modellen. Het is een uitstekende website voor Siku liefhebbers!
Sander B.09/08/2017
overzichtelijk
rating
duidelijk en goede service ,een aanrader
Dik S.02/05/2017
spiegels
rating
ik bestelde 10 spiegels voor mijn siku vrachtwagens,ik kreeg spiegels waar geen spiegeltje inzat, na een mailtje gestuurd te hebben krijg ik alsnog de goede opgestuurd,wat een geweldige service mijn volgende aankoop is zeker bij dit bedrijf ik raad het iedere verzamelaar aan
Dik S.02/05/2017
Aankoop van ambulance modellen
rating
Super !! Prachtig materiaal, gemakkelijke site, snelle bestelling, snelle levering en zeer goed verpakt !!
Annemie V.18/01/2017
shop
rating
heel goede en snelle afhandeling jammer dat niet alles op voorraad is
Simon V.15/01/2017
Compleet overzicht
rating
Alles wat een Siku-gek nodig heeft.
Prima service en snelle levering, volgende keer weer
Jeroen B.09/01/2017
hartelijk bedankt
rating
gewoon top , de siku collectie is van hoog naar laag , van links naar rechts te bekijken en aan te vullen.
namens ons gehele gezin BEDANKT !!!!!!!
willy m.09/01/2017
Super goede klantenservice
rating
Supersnelle levering altijd netjes een zeer klantvriendelijk
Roelf V.06/01/2017
Shop
rating
Prima, snel en probleemloos
Jacob K.30/12/2016
ToyCarDealer.com - Gemiddelde waardering: 9.9/10 - Aantal reviews: 23
Toont 1 - 20 van de 0 items